Microsoft producten

Office 365/Microsoft 365 is niet meer weg te denken in onze samenleving.  Zoveel opties en mogelijkheden erbij, voor elke denkbare situatie. 

Alle actuele desktop en server systemen van Microsoft worden ondersteund.

Wilt u werken met een lokale server of in de cloud ? of beiden in een hybride combinatie? 

De keuze voor de office software (licenties)  is veelzijdig en uitgebreid; wij helpen u met de juiste keuze die het best past bij uw bedrijf en situatie.

Cloud is niet altijd voor elke toepassing de beste oplossing.  Er zijn meerdere soorten cloud, public en private. Veel situaties zijn soms nog steeds het best gediend met een lokale oplossing. Soms met een combinatie (hybride) daarvan. Ook bij het maken van die keuze adviseren wij u !

Maar ook bij cloud oplossingen geldt dat de backup goed geregeld moet zijn ! Dit geldt ook voor de backup van uw email en bestanden in office365 (Sharepoints, Teams, OneDrive)  Heel vaak wordt dit vergeten of denkt men dat Microsoft ook backups maakt van uw data; helaas, dat is NIET het geval ! Microsoft bewaart slechts korte tijd uw prullenbak en zorgt voor het functioneren van het systeem.  Voor de data bent u zelf verantwoordelijk!