Telefonie | Internet

Omdat telefonie in de huidige maatschappij bijna hoofdzakelijk via internet gaat, is telefonie onlosmakelijk verbonden geraakt met uw andere automatiserings onderdelen. Integratie met producten als Microsoft Teams is een van de manieren om telefonie een effectieve plek te geven in uw bedrijfsautomatisering.

Nu de meeste telefonie via de cloud gaat, zijn geen telefooncentrales meer nodig op lokatie. Bovendien wordt telefonie veel breder inzetbaar op meerdere lokaties en verbetert de bereikbaarheid en koppeling met mobiele apparatuur, waar u zich ook bevind. Er zijn trouwens vrijwel geen partijen meer die telefooncentrales beheren en onderhouden. Neem kontakt op om over te schakelen op cloud telefonie.

ICT-PC beschikt ook met internet telefonie over ervaring, kennis en goede providers.

Vrijwel altijd doen zich de volgende vraagstukken voor: gaan we bellen via de bestaande internet verbinding of moet er een eigen internet verbinding voor de telefonie bij komen? zijn er (bedrijfs)applicaties die samenwerken met telefonie diensten? Gaan we bellen via Teams ? -en: Welke telefonie provider kiezen we? -en: niet het meest onbelangrijk: wat zijn de bel kosten?

Internet via een stabiele betrouwbare provider regelen we ook voor u !

ICT-PC helpt u met de juiste keuze die het best past bij uw organisatie.