Zakelijke e-mail

E-mail kan in veel vormen en maten en op verschillende niveau’s. Beveiliging van uw email is zeer belangrijk: email is een van de belangrijkste communicatie middelen geworden maar ook de meeste virussen en hack pogingen gaan per email. Daarom is het van groot belang de juiste keuze’s te maken bij het inrichten van uw email!

Voor de ene ondernemer zal het een vereiste zijn om een eigen email server te hebben, de andere ondernemer wil dat beslist niet. Met Microsoft 365 is er voor elke onderneming een passende oplossing. Indien nodig regelen we gelijk uw eigen domein naam (als u die nog niet heeft, b.v. uwbedrijf.nl ) voor uw bedrijf!

Email moet beveiligd worden; de grootste gevaren van spyware, gijzelsoftware e.d. komen immers vrijwel altijd via email uw bedrijf binnen!  Filtering van uw mail vereist de hoogste prioriteit!

De juiste DNS instellingen en email instellingen voorkomen verstoringen in uw email verkeer. Het is ook prettig als uw DNS en domein naam door u zelf beheerd kunnen worden en die niet is ondergebracht bij een reclamebureau of webbouwer die het nodig vond om uw volledige domeinnaam te beheren. 

Filtering vooraf, buiten uw bedrijf biedt extra véél voordelen en veiligheid en sluit de meeste risico’s uit. Het blijft echter noodzaak om altijd zorgvuldig om te gaan met uw email en verdachte mails niet te openen! Let op de afzender, let op taalgebruik in email berichten. Slechte vertalingen naar nederlandse woorden duiden vaak al op frauduleuze praktijken !

Wij zoeken bij uw wensen, de meest passende email oplossing, voor alle devices\apparaten waarmee u email gebruikt.