Over ICT-PC

ICT-PC is een IT bedrijf met alle benodigde kennis, ervaring en  IT-connecties om u op vrijwel alle onderdelen van de I.T. van dienst te kunnen zijn. ICT-PC beschikt over 30 jaar ervaring in de ICT sector en werkt sinds 2009 als zelfstandig bedrijf en biedt haar diensten aan in de ICT branche. Voor U, in het midden en klein bedrijf !

Deze diensten omvatten levering, installatie, configuratie en onderhoud van servers, computers, netwerken, internetverbindingen, email systemen, firewalls, backup systemen, printers en aanverwante zaken, maar wel op het niveau dat past bij uw bedrijf ! Er is altijd hardware die past bij uw wensen.! Dus kosten besparen door alleen te automatiseren wat nodig is! En: werken met de meest geschikte applicaties. U wordt geholpen met de juiste adviezen die passen bij (de omvang van) uw bedrijf!

Ook voor alleen advies of een second opinion bent u hier aan het juiste adres.

Doelgroep: de middelgrote en de kleine onderneming
In de kleine ondernemingen is de automatisering vaak een ondergeschoven item, waaraan te weinig aandacht wordt besteed. Dit belemmert u in uw bedrijfsvoering en dat kost dus tijd en geld. De beveiliging van uw netwerk is zeer actueel. Ook in het kader van de nieuwe wetgeving op het gebied van het beveiligen van persoons gegevens.

ICT-PC richt zich op deze doelgroep om:

  • de computer systemen af te stemmen op de vraag binnen het bedrijf; geen overbodige grote systemen wanneer dat niet nodig is; geen onnodige kosten;
  • de computer en server systemen te verbeteren en periodiek te onderhouden (snelheid/schijfruimte, enz), te zorgen voor een goed backup systeem van uw bedrijfs bestanden, (o.a. om in geval van calamiteiten een recovery mogelijk te maken) de internetverbinding(en) en emailsysteem(en) te beveiligen (inbraak/diefstal/virussen) en de services te verbeteren en zonodig uit te breiden. Hierdoor kunt u doen waar u goed in bent, uw werk.